torsdag, juni 07, 2012

it's getting closer.

Dagen har tillbringats mestadels i soffan. Även om jag saknat mina soffliggar-dagar tycker jag inte om det. Jag blir alldeles för rastlös nuförtiden. Men när det öser ner regn är det inte så roligt att gå utanför dörren. Visserligen lyckades jag hitta en liten regnfri period på eftermiddagen då jag tog min första promenad på många, många månader.

Vi har nämligen varit hundvakt åt Zelma och hon ville promenera. Fast jag kan väl inte erkänna att det var någon powerwalk direkt. Hon tyckte nog att det var en alldeles för långsam promenad, men jag gjorde så gott jag kunde. Vi promenerade till OK och köpte en korv och lite isglass (en ny craving, isglassen alltså, inte korven). Och jag är glad över både stödstrumporna och fogbältet, för annars hade det nog varit väldigt mycket ajaj vid det här laget.

Visserligen har jag ajaj just nu, men det beror inte på promenaden utan på att saker och ting börjar närmar sig den stora finalen. Saker och ting börjar förbereda sig helt enkelt. Tur att jag har ett ganska lugnt jobb, men nog känns det i alla fall. Men andas lugnt och tänka på något annat verkar fungera. I alla fall just nu. Har en känsla att när smärtan tilltar kommer det nog krävas lite mer ansträngning för att klara mig i genom det. Men det får blir ett senare problem. Nu ska jag hoppa (nja, vagga är nog ett bättre ord) in i studion och läsa lite. Det är ju ändå därför jag är här och inte hemma.

Inga kommentarer: