måndag, mars 04, 2013

är det inte det ena så är det det andra.

Jag var lite för snabb när jag skrek ut "magsjuka" igår. Det visade sig att det inte var det, utan någon form av magkatarr mixat med att magen hamnade i chocktillstånd på grund av alkoholkonsumtionen. Anledningen till soffläget var en mix av en vecka med alltför lite sömn och den nämnda alkoholkonsumtionen. Sen blev jag faktiskt lite nojjig när flera personer fått magsjuka någon dag efter att vi träffats.

Men som sagt kan jag andas ut. I alla fall för det. Tyvärr har jag istället gått och blivit förkyld. Vaknade med världens torrhosta och det har fortsatt under dagen för att nu ikväll (lägligt nog precis då jag skulle fara på jobbet) förvandlas till lite halsont och kroppen känns som att den blivit påkörd av en lastbil. Men jag har ingen feber tack och lov och jag har blivit lovad sovmorgon imorrn (älskade for till Umeå idag så jag och sonen sover i Bersika i natt) så jag hoppas verkligen jag är piggare imorrn. För det händer saker imorrn som jag inte vill missa.

Nåväl, jag ska ta min tekopp med mig in i studion och läsa lite. Det står lite för stilla på sidfronten mot för vad jag skulle vilja (har jag någonsin velat att det ska gå sakta?) så jag hoppas det snabbar på så att jag får åka "hem" så att jag får sova så mycket som möjligt. Så att, så att, så att, det blev mycket sånt nu så jag drar in i studion istället. Adjö för nu!

Inga kommentarer: