söndag, januari 06, 2013

2012 del 2.

Maj:
Renoveringen av allrummet drog igång, vilket betydde att jag inte kunde vara hemma så mycket om dagarna. Altanhängspremiär i t-shirt... Dagen efter snöade det (!). Bodenvisit. "Hjälpte" till med renoveringen genom att fixa lunch, handla verktyg och såna "tunga" saker. Mycket bök i magen. Fest med jobbet. IKEA-tripp med älskade och Elin. Mycket kissa om nätterna. Förkyld. Svettas en hel del. Årets första cykeltur med älskade. Stugpremiär med mamma (hon arbetade och jag satt på altanen och frös). Kan äntligen äta ägg och kaviar igen efter dryga fem månader (illamående innan). Renoveringen av allrummet färdigställdes (till viss del). Trött, trött, trött!!!

Juni:
Ledig i inledningen av månaden. Ont i ryggen. Det regnade ganska mycket. Isglasscravings. Fotbolls-EM drar igång. Renovering av köket inleds. Kissblåsan gör att jag sover väldigt dåligt om nätterna, vilket innebär att det blir en hel del powernaps. Drömmer väldigt många konstiga drömmar. Det blir många tidiga mornar. Midsommar firades för första gången utan älskade (pga jobb). Midsommarafton började med lunch med svärföräldrarna, svägerskan och bekanta ute i det fria, sedan blev det traditionsenligt firande i Munksund med grillning och krockett. Midsommardagen började i stugan i solen och slutade i Badhusparken med Brolle på scenen (alltså han stod på scenen och jag (plus ett antal fler) stod och tittade på nedanför). Tapetseringen i köket blir klar. Trots många regniga dagar blir det några varma sommardagar och jag svettas så in i helvete. Trött, trött, trött!!!

Juli:
Möblerna i köket kommer på plats. Jag svettas MASSOR! Lagade hål i en tand. Sista jobbkvällen innan semester och mammaledigt. Har semester för första gången. Renoveringen av vardagsrum och lillemans rum drar igång. Börjar ha jobbiga sammandragningar. PDOL drar igång och det blir många langos, men det är jobbigt att gå runt på området med fogar som strejkar, ben som sväller och en mage som är stor, stor, stor. Sista svängen som gräsänka. OS drar igång. Avslutar månaden väldigt svettigt. Trött, trött, trött!!!

Augusti (årets bästa månad förstås):
Tapeterna i vardagsrummet kommer på plats. Tittar mycket på OS. Vardagsrummet blir klart. Världens underbaraste människa förgyller våra liv med sin ankomst ♥ Tillbringade tre dygn på BB. Gick runt i ett vakuum och kände en sådan obeskrivlig lycka.

Fortsättning följer...

Inga kommentarer: