fredag, augusti 19, 2011

wanna trade?

Hade planer på att sitta hemma hos mamma och äta grillat och bara ha det så jävla bra. Men istället sitter jag på jobbet. Visst är det bra att jobba eftersom det genererar pengar, men jag hade sett fram emot lite familjemys. Men de finns ju kvar till en annan gång.

På jobbet, alltså. Första budet var VK, vilket jag tyckte var rätt bra. När jag kommer hit visade det sig att så inte var fallet. Fick då välja mellan VLT eller FK (prova pest eller kolera). Även om VLT och jag inte har den bästa relationen (förutom igår) valde jag ändå den, för den är ändå roligare än FK.

Tyvärr var det fel val, för det visade sig att den inte alls var ledig. Så nu är jag alltså fast med FK. Visserligen brukar fredagar och FK vara rätt okej, men den är ju så himlans tråkig. Hur kul är det att läsa om tupp-SM i Falun? (Yes, läste en sådan artikel i somras, verkligen jättekul) Jaja, bara att bita i det sura äpplet för det finns ju inte så mycket att göra åt det.

Tyvärr verkar sidskickandet ha råkat ut för något trubbel, för det fungerar inte som det ska. Som tur är finns det en sida som är en stor hjälp i såna här situationer, men det är ju så mycket lättare om sidorna kommer av sig själva, istället för att jag ska trycka på "uppdatera" hela tiden. Vilket inte fungerar alla gånger eftersom jag nio och en halv gång av tio får meddelandet "fel vid sidhämtning". Fredag på jobbet var det alltså!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lilla kära dotter..Synd så klart att du inte var här men vi finns alltid här när du känner för det. Kram