fredag, juli 13, 2012

en fredag som ingen annan.

Mitt sista fredagsparty på jobbet är inte så party. Har praktiskt taget suttit i studion sedan klockan sju (kom inte till jobbet förrän kring halv sju för jag orkade inte stressa) med undantag för en tio minuters yoghurtpaus kring nio.

Anledningen till all denna studiotid är inte att jag vill sitta där inne så mycket som möjligt så att känslan aldrig glöms bort, utan det är helt enkelt så att jag är kass idag. Så här mycket har jag aldrig läst fel sedan jag började här för typ fyra år sedan.

Verkar som att hjärnan redan har tagit semester och det är inte bra med tanke på att jag har kvällens pass kvar att avsluta (vilket jag hoppas inte ska dröja alltför länge) och söndagens sista pass att genomföra. Det är så sjukt jobbigt och jag hoppas verkligen att jag har klippt bort alla felsägningar och framförallt alla svordomar (det har blivit en hel del om jag säger så) för annars kan det hända att det kan komma något mail om detta till veckan.

Åh, nu kom de sista sidorna. Lite party ändå. Fast jag har ju inte läst dem än. Det kan ju ta en timme om jag har otur. Men jag hoppas att hjärnan kan vara med mig en liten, liten stund till i alla fall. Det vore väldigt snällt om inte annat.

Inga kommentarer: