lördag, november 24, 2012

en månad framåt.

Jaha. Nu kanske jag har tagit på mig för mycket men som Coldplay sjunger If you never try, you'll never know (från låten Fix you) så jag måste ju i alla fall prova och se om jag klarar av det.

Detta är vad som väntar mig:
Från och med idag och fram till julafton ska jag...
... avverka 100 km på vafritt sätt
... genomföra åtta träningspass
... stå 120 minuter i plankan
... göra 500 armhävningar
... göra 1000 situps
... och sedan får jag välja ännu en utmaning om jag vill och jag tror att jag ska fortsätta med att avstå från socker och annat crap. Godiset är visserligen svårt att hålla mig ifrån, men jag vet att om jag äter godis får liten magknip och hur kul är det på en skala, så det blir inga problem. Det är det andra sockret som är svårt, fika och annat gott. Men jag ska ge mig fan på att klara det.

Jag har ju satt upp ett mål och jag ska göra allt jag kan för att nå dit och detta kan ju vara en bra hjälp. Men jag tror att armhävningarna kommer bli svårast för jag är svagare än svagast i armarna och sedan det där med kilometrarna känns väl sådär, men eftersom det är valfritt hur jag avverkar dem ska jag nog kunna klara det.

Nåväl, jag ska återgå till längskidorna på teve (Vinterstudion är tillbaka och det är helt underbart) och sedan börja med ovanstående utmaning genom att promenera till svärföräldrarna.
Wish me luck!

2 kommentarer:

Clara sa...

Prova baka sockerfritt ev glutenfritt om det hjälper? Har hört något om Stevia så det kanske gör att han inte får magknip? :) DÅ kan du äta lite fika och det blir dessutom mkt nyttigare fika! Kramas <3

J sa...

Låter bra Anna! Lan ju sammanstråla för prommis om det känns lättare/roligare? :) kram!