fredag, mars 09, 2007

All By Myself.

Hela veckan har jag väntat och längtat efter den här stunden. Ljuvligt! En stund bara för mig själv. En stund då jag kan vara för mig själv och göra precis vad jag behagar utan att han är där och visslar, sjunger eller tar upp stolen vid datorn. Skönt.

Eftersom hockeysäsongen har nått sitt slut så är mina "egen-tid"-stunder färre än förut. Men nu ska han jobba hela helgen och jag är så lycklig. Visst jag älskar att ha honom omkring mig. Höra hans andetag, snack med polarna, steg i köket etc. Men det finns stunder då jag vill vara för mig själv och när han varit på träning har jag fått tre timmar, tre dagar i veckan som jag haft för mig själv. Nu idag, har jag äntligen fått igen dem. Skönt.

Jag ska bara vara ikväll. Kanske dammsuga lite, för det är alldeles för mycket popcorn och sand i rummet. Men sen ska jag bara vara. Sitta vid datorn, se tv och bara njuta av tystnaden och ensamheten. Låter helt konstigt när det kommer från mig, som är så rädd för ensamheten. Men jag vet att han kommer hem om några timmar, så det skrämmer mig inte.

Tacka vet jag mina "egen-tid"-stunder. De är guld värda.

Inga kommentarer: