söndag, september 05, 2010

like every inch of me is bruised, bruised.

Förlust med 5-0. Inte så roligt, men då leder Luledamerna serien och har varit riktigt bra hela säsongen. Jag fick spela hela trettiofem minuter. Det ni. Men jag fick spela yttermittfältare och det var riktigt jobbigt, men jag gjorde några bra saker, dock orsakade jag deras 4-0-mål. Det blev inget självmål men jag följde inte min markering så hon kunde nicka in bollen helt ostört. Usch och fy.

Fick även ett antal smällar. Har ett blåmärke snett under högra knäskålen, höger vrist har fått sig en rejäl smäll och även vänsterfoten är demolerad. Där är smärtan värst. Inte alls roligt. Men det var kul att få så mycket speltid, hade ju varit roligare om jag kunde gjort något riktigt bra på planen, men vi har två matcher kvar så det kan ju dyka upp fler tillfällen.

När jag åkte hem från Öjebyn blev jag riktigt sugen på en pizza. Har inte ätit pizza på jag vet inte hur länge, så det var dags och som jag var hungrig. Jag åt upp hela pizzan och det är ovanligt. Men gott var det. Jaja, jag ska lägga mig i soffan med båda fötterna i högläge och bara ligga där tills det är dags för godnatt. Orkar inte så mycket mer, haha.

Inga kommentarer: