tisdag, januari 03, 2012

my 2011 pt2.


Maj:
Började se Sons of Anarchy. Vi började med dagläsning på jobbet. Bowling med Marklund/Svanberg på Nimbys. Första balkongdagen med sol. Seriepremiär och jag stod på sidan om. Lyckades fippla med kranen så det blev vatten i hela köket. Var väldigt mycket ensam hemma på grund av Malmö. Var på anställningsintervju på 24 Norrbotten, Luleå (berättade jag aldrig om, men eftersom det inte blev någonting av det, känns det som att det kvittar). Gjorde comeback på innebandyplanen efter cirka två månader. Stugan med mamma. Trots en enorm höjdrädsla klättrade jag upp på stugtaket och fixade till antennen, så att mamma kunde se teve. Vaktade tenta. Jobbade en hel del. Tränade inte så mycket av olika anledningar. Många sena nätter och tidiga morgnar. Återigen en massa städ- och diskdagar.

Juni:
Skrev ett fylleinlägg. Malmö tog älskade många veckor. Massor med städning och diskning. Stugan med Elin. Värmen kom ordentligt. Premiärbadade i stugan. Träffade syster Saga i Boden. Hade magknip från helvetet. Tara skulle ha fyllt 9. Sena kvällar och tidiga morgnar. Saga var här och sov över. Fastnade på bild längs E4an. Firade midsommar hos Falle i Munksund. Semestervicket drog igång. Väldigt varmt i studion. Allsångspremiär. Hade tre lediga dagar (typ det längsta på hela sommaren).

Juli:
Var på Boden Alive för första gången på typ åtta år. Började följa Backman. Dansade Zumba i Badhusparken med Moa och Sandra. Nedräkning till diverse saker inleddes. Många balkongdagar. Böcker plöjdes igenom som aldrig förr. En helt galen jobbmånad. Fotbolls-VM för damer. Såg avslutningen på äventyret för Harry, Hermoine och Ron på bio med älskade och storebror. Väldigt trött och väldigt svettig. PDOL drog igång. Åkte karusell för första gången på typ tio år. Började se Huset Fullt från början. Brännbollsturnering på Norrstrand. Lovely lillebror kom äntligen hem efter tio månader i Kanada. Såg The Ark live på PDOL och det var helt awesome.

Augusti:
Började månaden med fem väldigt behövliga lediga dagar, vilka spenderades i stugan och i Boden. Älskade tillbringade många veckor i södern. Var in till Lulekalaset en sväng och åt langos. De tidiga morgnarna fortsatte förfölja mig. Vaktade Zelma. VLT överraskar med att vara snabb ganska många kvällar, kanske för att jag skrev en hel del arga inlägg?! Våra kanaler kom äntligen tillbaka efter ett halvårs uppehåll. Friidrotts-VM i Sydkorea. Bolt tjuvstartade och det fick mig att börja gråta. Fick en Onepiece av älskade i tidig födelsedagspresent. Inventering på ICA Kvantum med laget, var dock tvungen att avbryta på grund av en arg rygg.

Inga kommentarer: