fredag, januari 06, 2012

my yesterday.

Det blev en konstig gårdagskväll/natt. När jag efter strafförlusten skulle gå och sova för att orka vara vaken under småpojkarnas guldjakt, kunde jag inte sova. Jag mådde fruktansvärt illa och det kändes som att paltarna låg väldigt högt upp i halsen. Inte kul.

Så istället för att sova låg jag och läste till klockan två. Första perioden var inga problem, men sedan gav ögonen upp. Andra har jag inget minne av och delar av tredje är borta. Men jag piggnade till i slutet av tredje och blev ännu piggare när det blev förlängning (det var en sjukt spännande match).

Tyvärr somnade jag återigen när domaren blåste igång förlängningen, dock vaknade jag precis då Zibanejad slog in pucken bakom ryssarnas målvakt. Bra tajmat skulle man kunna säga (dock kommer jag inte ihåg målet för jag var rätt nyvaken).

Gick sedan och la mig igen efter att guldmedaljerna hade delats ut och jublet stegrades (ögonen började strejka igen). Helt galet, men jag är glad att jag inte missade det (visserligen missade jag större delen av matchen, men det är petitesser) för som de var värda detta guld. Grattis pojkar!

Inga kommentarer: