fredag, april 11, 2008

Knowledge From the Past.

Är det verkligen fredag idag? Det känns konstigt. Känns som en annan dag. Men vilken dag vet jag inte, bara inte just fredag. Ja, jag vet, det där blev väldigt konstigt och inte alls vad jag egentligen tänkte skriva. Men ibland blir det konstiga saker som kommer fram i tankarna och då måste jag skriva ner dem.

Imorse var det kvalitetstid med Börge igen. Vi promenerade en bra stund och det kändes bra, tills hungern kom över mig. Men envis som jag är fortsatte jag promenera och sedan satt jag hos Jessi en stund innan jag gick hem och åt. Nu är jag dock trött. Men inte kan jag vila nu inte, nej, nej... Har lite saker att ta itu med innan jag ska jobba.

Yes, ska jobba ikväll. Men för er som kanske jublar och tänker, "yes, en kväll till med ett proffs i baren" (haha, när jag får tänka åt er då blir det så där) kan jag bara säga, ni får klara er utan mig när ni går ut. För det är det andra jobbet som väntar. Det där jobbet som det just nu blåser lite hårda vindar kring, ni kan ju läsa hur kul vi har på jobbet just nu.

Jaja, jag ska strax gå i duschen så att jag är redo att fara iväg så fort bilen tar sig in till stan (inte själv, naturligtvis, men ni förstår). Men först ska jag sitta en stund till, för mina ben är rätt stumma. Men smärta är bara svaghet som lämnar ens kropp. Det lärde jag mig på Ankars och det man lär sig på Ankars, det följer en för resten av livet. Så är det bara!

1 kommentar:

Julia sa...

Ja, oj, så mycket kloka saker vi har lärt oss på Ankars ändå:)