måndag, april 14, 2008

Snow, Snow, Snow!

Hur smart är jag på en skala? Ni behöver inte svara på den frågan (åtminstone inte så att jag hör) för den är menad som retorisk. Imorse var det morgonpromenad på schemat och Börge och jag traskade på som vanligt. Börge var överlycklig över all snö som kommit (sen tror jag inte att det hade någon roll om det inte varit snö, för Börge är galen hursomhelst) och jag plumsade på. Bra benträning.

Han fick följa med hem medan jag åt frukost (blev väldigt hungrig på promenaden). Sen skulle jag ut på uppdrag och tog med mig Börge på vägen (han bor på vägen, han fick alltså inte följa på uppdrag). Självklart tog jag cykeln, för har jag en gång börjat så fortsätter jag med det. Men det var lättare sagt än gjort. Eftersom kung Bore varit i farten i natt var det väldigt mycket snö och att cykla i väldigt mycket snö är inte det lättaste och speciellt inte när man har en, en och en halv timmes promenad i benen.

Nu kommer jag nog inte vara rörlig ikväll. Men jag har varit duktig. Har fått saker gjorda och det är det jag prioriterar just nu. Fokusera på saker som gör att jag får vara aktiv. För när jag är aktiv tänker jag inte tråkiga saker och tråkiga saker gör mig ledsen och ledsen vill jag inte vara just nu. Så då vet ni!

1 kommentar:

J sa...

Hehe, hoppas du kom dit mål iaf ;) Härligt väder nu då jag gick hem från Elin iaf! Ha det bra, serie ikväll! :D Puss..