söndag, augusti 03, 2008

My Masculinity.

Igår var mamma här. Trevligt att umgås lite med mamsen och sen att hon diskade ALLA mina glas och tallrikar gjorde ju inte besöket mindre kul. Så idag har jag ställt in all porslin i skåparna och städat undan lite papper som legat och skräpat. Skruvat upp min fina köksklocka har jag också hunnit med. Nu väntar jag bara på att Dollarstore ska öppna så att jag kan åka dit och köpa det jag skulle ha köpt igår, men helt och hållet hade förträngt när jag klev in genom dörrarna med mamma.

Idag ska jag försöka visa att kvinnor kan. Jag tog med mig borren från Micke imorse så jag ska se om jag kan hänga upp min spegel (inflyttningspresent från mamma) och några hyllor. Antingen hamnar de exakt där jag vill ha dem eller så hamnar jag på akuten. Men det sistnämnda pratar vi tyst om, för dit ska jag verkligen inte.

Så ni får gärna hålla tummarna att min tumme mitt i handen snarare hjälper än stjälper. Annars får jag helt enkelt inse att vissa saker är gjorda för män. Vi kvinnor ska ju behöva männen till någonting... Eller?!

1 kommentar:

J sa...

Haha, det går säärt fint ska du se ;) Yo go girl!!