fredag, juli 31, 2009

"I always separate my sweat socks from my dress socks."

Ja, då har den första lediga dagen börjat. Eller ja, den startade för en dryg halvtimme sen, men ni förstår var jag vill komma. Jag är dock lite irriterad och det tycker jag inte om att vara på en ledig dag, men det bor ett jävla stolpskott ovanför våra huvuden som tycker det är helt okej att dammsuga klockan halv åtta på morgonen. Är jag helt ute och cyklar om jag tycker att detta inte är okej?

Jaja, jag ska fortsätta min lediga dag med att äta frukost, se lite Cityakuten och sedan kanske jag ska tvätta. Hey, fun! Men jag har upptäckt att strumplådan börjar se lite gles ut och då finns det bara ett sätt att fylla på den igen... Eller ja, det finns ju ett sätt till, köpa fler strumpor, men usch så onödig utgift. Speciellt när man redan äger ett par hundra.

2 kommentarer:

Clara sa...

ANNA! det e clara som skrive ;) vet du vad jag drömde inatt?!herregudars! drömde att jag skulle hälsa på dig.. också när ja kommer in till dig så ligger du där och är i 9:onde månaden gravid och flämtar. ja ba: :O Men AnnA!? du bara log och låg där så ja satte mig bredvid å frågade: får ja känna på magen? :) fast du kanske inte tycker det e så kul.. du ba: jaa men gör det! :)... så kände jag och ja ba: en det känns ju nästan som om foten/benet är ute redan?! så ja frågade om ja fick kolla och DÅ VARE DET! JA BA MEN HERREGUD ANNA DU SKA JU FÖDA NUU??! du va fortfarande lugn som en filbunke å sa inte ett ljud å bara log och sa: kan du hjälpa mig? ja ba: JA! så födde du en flicka å hon ba ramla ut helt lätt och du sa inte ett pip? HAH så inatt hjälpte jag dig att föda barn :D ja undrar äre något sådant påväg snart? ;) ja vill ju bli moster ju ;) hihi. puss på dig!

J sa...

haha ojdå, läste just ovan att du fött barn i natt... Späännande ;) PUSSS