fredag, november 07, 2008

Please Pretty Printer.

Sitter på jobbet. Men det har varit fel på skrivaren så nu sitter jag här och väntar på att få börja jobba. Känns lite surt att jag måste vänta, brukar ha kommit en bra bit framåt vid den här tiden. Men när det är sex andra tidningar som ska skriva ut samtidigt tar det lite tid. Men förhoppningsvis prioriterar skrivaren mitt material så att jag kan komma igång. För jag hatar verkligen att vänta!

3 kommentarer:

J sa...

Hej hej :) Hoppas ni hade det kul hos mamma och att bowlingen gick fint ;) Nu sk ajag käka nudlar (och ev skriva lite uppsats) och sedan isäng!! :) Peter, chrille, jea, linda mfl dansar vidare men jag kasta in handuken för att vara pigg (?) imorgon för plugget ;) Hörs.. PUSS! :)

J sa...

Nä jag vet, men jag är ju som jag är. Ville ej betala taxi elelr att P skulle det för mig! Var redo med nyklarna i handen! Får höras.. :) Kramar!

J sa...

Jaa men det är som ett knep som fungerar, jåå jag hade Peters osm senast uppringda, på påstötning av just peter..:) Jaa men då du skrev så var jag ju nästan färdig.. la mig 2, strax efter innan man hunnit kvälls pinka, tänder och dylikt :P Gör annars i veckan då?? Kramar :)