onsdag, oktober 21, 2009

dirty.

Det blev Storheden. Men jag kan säga att det var en resa som var läskig. Det är nämligen inte bara drivknuten som är krasslig, vajern till huven är lite glappig så den går inte att få upp och det innebär att det inte går att fylla på någon spolarvätska och eftersom det är skitväder (bokstavligt talat) blir rutan snabbt smutsig och har man ingen spolarvätska blir det jobbigt.

Men jag kom fram till mitt mål trots nästintill ingen sikt, for på Statoil och tvättade rutan. Skönt. Strosade runt på Storheden i en och en halv timme ungefär. Men inga tapeter föll mig i smaken, men jag handlade ett armband, en ställning till kupévärmaren och lite mat på Willys. Då jag skulle fara hem igen kom jag inte långt förrän rutan var smutsig som fan igen, men jag svängde av i Norrfjärden för ännu en tvättning av rutan så att jag skulle klara av den sista biten hem.

Det är fan läskigt att köra när du ingenting ser. Men jag tror att det är dags att lämna in bilen på lite service, men eftersom jag inte kan något sånt får min karl eller svärfar ta hand om det. Nu hade jag tänkt lägga mig i soffan med en kopp daimkaffe (det var sjuuukt längesen jag drack det, mums!) och läsa i boken, den börjar bli spännande nu.

Inga kommentarer: