tisdag, september 16, 2008

Run, Anna, Run!

Imorse tänkte jag ta en promenad. Dels för att det var alldeles för längesen och dels för att jag behövde röra lite på mig för att vakna till. Men när jag klädde på mig insåg jag varför det var så längesen. Det har blivit tråkigt. Att bara promenera har blivit tråkigt. Jag vet inte om det är för att jag saknar hundsällskapet eller om det är trist att inte ha någon ljudbok i öronen. Hursomhelst har det blivit tråkigt att promenera.

Men eftersom jag ändå ville röra på mig tänkte jag att jag kanske kunde springa istället. Sagt och gjort. De nya skorna snörades på och jag for ut, samma runda som jag brukar gå. Men det är nästan pinsamt hur dålig kondition jag har. Sen att mina knän inte gillar asfalt gjorde det inte lättare. Men trots att det blev en hel del promenad och joggning, så kändes det hur skönt som helst och fortsätter jag bara springa så ska det väl ändå inte dröja så länge innan jag orkar hela sträckan.

Annars undrar jag hur det går för teknikerna på Telia. Varför är inte min telefon klar? Även om jag inte tycker om den, saknar jag den. Var är du?

Ska måla lite
. Tog med mig ett av mina gamla bord, när jag var hos mamma. Nu ska jag bara måla det lite och snygga till det så att det går att använda och eftersom den här veckan kommer innehålla massor och jag helst vill ha bordet färdigt till måndag har jag inget val än att göra det nu. Så det så!

Dagar kvar:
4 5 6 7 8

1 kommentar:

J sa...

Haha Suck, det är ju till du bli rgammal och gaggi :P

NJaa du min lilla sugarmama, trr min andra älskling hann före idag.. Får oth av han just nu faktiskt.. :) Men inte GG!

Jaa men lite pink får du juräkna med ;)

Puss ses om 2 veckor!! Laddar för fest, vad ska du ha på dig???