torsdag, september 18, 2008

Yet Another Floorballday.

Åh, bara två timmar kvar. Det är så synd att vi bara spelar en gång i veckan, hade helt klart röstat för fler. Men å andra sidan så är ju en gång fler än ingen, så jag får väl vara glad för att jag får spela överhuvudtaget!

Annars så har jag nu blivit lite nojjig. Micke har troligtvis åkt på magsjuka och vem kan då vara i riskzonen om inte jag och kan jag säga att det är den sämsta timingen någonsin. I helgen ska jag nämligen på bröllop och eftersom jag är med i själva akten så passar det sig inte att vara sjuk. Så efter innebandyn och dusch ska jag åka och handla vitpeppar. Det ska tydligen vara bra för att hindra magsjukan för att komma.

Sen har jag även lite annat att stå i inför helgen. Så fullt upp idag igen. Ganska skönt att ha saker att göra, men å andra sidan hade jag gärna bara legat i soffan och plöjt ännu en bok.

Dagar kvar:
2 3 4 5 6

2 kommentarer:

e|in sa...

tungt läge :/ hoppas du inte blir sjuk.. Jaja nu ska jag tillbaka till läxböckerna :/ inte lika rolig läsingen som du har haft antar jag.. men ta hand om dej tjejen!

J sa...

Nää mennu äter jag en goo islass, med liiite choklad högst upp så det är ok ;) hihi. Usch inge bra alls om du blir sjuk, håll dig i din lägenhet nu nån dag!! :D hehe.. Jaa det ska bli skoj och komma hem, lagom till fin-fest ;) planerat kläder redan :)saknar dig med babe! Sköt om dig!! Hälsa.. PUSS!!