tisdag, september 09, 2008

A Trip Down Memorylane.

Ja, nu var jag hemma. Det blev en rätt lång visit trots allt. Men det har varit skönt att vara hemma hos mamma och bror en sväng. Vi städade ur förrådet (har lovat att ta hem alla mina miljoner böcker bl.a. så hon slipper ha dem där) och hjälp vad vi hittade grejer. Jag hann gå igenom lite av det som fick följa med hem. Gamla kort och saker jag skrivit. Ja, herregud, ska bli kul att kolla igenom lite mer noggrannt (stavas det verkligen så?) imorgon. Nostalgi på hög nivå.

Sen hann jag även med en liten visit hos sötmorfar. Han är så underbar min morfar. En dryg timme satt jag hos honom och han blev så glad (och väldigt förvånad) när jag kom in till honom. Sötaste morfar!

Men nu är jag riktigt trött. Jag är glad för musik i bilen kan jag säga annars hade jag somnat bakom ratten och det hade verkligen inte varit roligt. Jag ska dricka lite te och äta en kvällssmörgås innan jag stänger butiken för i afton. Dock undrar jag var karln är. Någon som har sett honom? Några centimeter längre än mig, lite rufsig i håret, rätt skäggig och förmodligen med en snus under läppen?

13 dagar nu...

Note to Jonna: Jag gör utmaningen imorgon, är för trött just nu....

1 kommentar:

J sa...

Helt okej.. ;) Allvarligt nedräkning är till vad? Ikea, utomlands??