måndag, maj 24, 2010

unusual morning.

Konstig morgon idag. Klockan åtta vaknar jag av att Tara försöker ta sig upp i sängen (snacka om att vara lättväckt när man vaknar av något sånt). Hon är alldeles skakig och ser typ rädd ut. Betyder antingen att hon har sett en fluga, att det är någon som skjuter någonting ute eller att hon är nödig av något slag.

Jag antog att det var det tredje alternativet så jag klev upp (ganska irriterad för jag var goooode trött) och gick som vanligt på toa, där upptäcker jag en liten yttepyttegrej som faktiskt gör mig ännu mer irriterad. Så jag klär på mig och vi tar oss en promenad till Statoil för att försöka dämpa min irritation. Det fungerade.

Väl hemma igen gör jag mig frukost för hungern har under tiden hunnit beblanda sig med resten av alla känslor. När frukosten är uppäten och kroppen är någorlunda tillfredsställd släcker jag lamporna och lägger mig under täcket igen. Nu är klockan ungefär nio och jag slår igång lite Vänner och somnar om. (Ska tilläggas att det tog ett bra tag innan jag somnade om för grannen höll på som vanligt.) Klockan elva vaknar jag första gången av ett sms, men somnar om och vaknar sedan typ tjugo i tolv.

Helt jävla knasig morgon, men jag behövde verkligen sova för det har varit lite si och så med sömnen på senare tid och jag ska jobba och träna ikväll och då behövs all energi jag kan hitta. Jaja, nog pratat om min knasiga morgon. Nu ska jag äta lite gröt och jag får väl kalla det lunch då eftersom jag redan har hunnit äta frukost. Sedan har jag lite grejer som jag har skrivit upp på en listan, ska försöka beta av den så gott det går. Det var allt från mig den här gången, jag hoppas ni tar hand om er så ses (hörs? läses? eller vad säger man i bloggsammanhang?) vi säkert snart igen!

Inga kommentarer: