fredag, oktober 31, 2008

Feeling Better.

Okej, jag mår lite bättre efter några timmar på jobbet. Våfflorna smakade smaskens och gamlen var väldigt glada och nöjda med lite variation i deras annars så enformiga vardag. Det var kul! Sen fick jag glädjande besked av en vän (kan tyvärr inte avslöja med än så ifall att det fortfarande är en hemlighet för andra) och det gjorde mig mycket glad för hennes skull.

Nu ska jag strax lägga mig en stund för att ta igen lite sömn som fallit bort. Sen är det häng med Jonna ikväll. Idol och film mycket fint. Pojkarna ska tydligen festa, men jag tänker vara stenhård om de ber mig köra dem ikväll för jag vill inte ha någon repris från förra helgen.

Just ja, måste ju även få tag i en symaskin. Får helt enkelt fara till Enrisvägen (ljuvliga Enrisvägen) och låna den av svärmor och kanske att Jonna kan hjälpa till lite med det som behövs så att den där tyllhögen som just nu ligger på golvet blir någonting annat än just en tyllhög. Men nu; powernap!

1 kommentar:

J sa...

Haha häng blev dte ju hos dig men även en hederlig liten syjunta som tjejer brukar ha :P Hihi, Tack för igår var super skoj igår. :) PUSS