tisdag, oktober 07, 2008

Miss Nosebleed.

Jaha, det var det det. De skickade hem mig nästan två timmar före den normala gå-hem-tiden. Men det var kanske inte så konstigt, jag hade också skickat hem mig. Allting började hyfsat, läsningen gick bra trots förkyld som ett as. Men sen, lagom till halv tio-fikat kom niagarafallet igång.

Jag brukar inte blöda näsblod sådär jättemycket, men ikväll har jag blödit (heter det så?) så det räcker för i år. Det ville verkligen inte sluta. Helt galet. Läste dock in några minuter till efter det (det slutade blöda efter en halvtimme eller så), men sen skickade de hem mig och jag är glad för det. För jag är helt slut. Jag ser verkligen helt slut ut också. Mörka ringar under ögonen och lite blek. Vackert!

Nu ska jag smörja mig runt näsan (pappret har skavt som attan), borsta tänderna och sen lägga mig ner och förhoppningsvis sova tills långt in på förmiddagen imorrn. Men jag kommer säkerligen vakna när Micke kommer hem, om han kommer hem. Luleå vill tydligen ha honom länge idag. Men hursomhelst ska jag sova nu, finns inte så mycket annat att göra. Suck!

Inga kommentarer: