fredag, januari 16, 2009

mixed morning.

Morgonen har varit blandad. Började med tjugotre minusgrader (och nu fungerar termometern, jag lovar) och bilen utan motorvärmare. Gick ut och stoppade in den eftersom jag strax behöver den (vaknade lite efter elva), fortsatte sen hem för att hämta posten (hur länge tar det att få ett examensbevis???) och hade fått en bok från hennes, vann den i deras årliga adventskalender. Mycket fint. Sen gjorde jag i ordning frukost, men tappade ner mina korvsmörgåsar på golvet och självklart landade dem med fel sida ner.

Så, en blandad kompott och jag har bara varit vaken i drygt en timme. Inte illa. Nu ska jag strax klä på mig och ta bilen ner till Arbetsförmedlingen, mitt absoluta favoritställe... Not! Hade tänkt promenera ner, men med tanke på förra veckans soffliggande och dagens oerhört trevliga siffror på termometern tror jag att bilen är ett bättre förslag. Jag hoppas att mötet med min handledare ger mig goda nyheter så att dagen blir lite bättre. Men å andra sidan har den ju bara börjat. Bollen är rund. Allt kan hända. It ain't over til' it's over.

1 kommentar:

Anonym sa...

ams, vilken lyllo du är så som hade tid där idag. not. haha stackare. snart är de min tur oxå :( jo du måste absolut komma och hälsa på när du är i stan! :) kram