måndag, januari 19, 2009

nerdalert, nerdalert!

Vilken handbollsmatch tidigare ikväll. De svenska grabbarna fick äntligen vinna över Spanien. Efter första halvlek kändes det bra, men spanjorerna kom tillbaka och fixade lite spänning i slutet. Men det var en skön seger och vilken målvakt i Johan Sjöstrand och det går ju inte att inte nämna Dalibor Doder. Magsjuk igår (mot Korea) och matchhjälte (tillsammans med Sjöstrand) idag. Helt otroligt. Jag tror de kan gå långt i Kroatien.

Sen fortsatte sporttemat med Svenska Idrottsgalan 2009 och jag är faktiskt lite besviken på svenska folket. Visst, Charlotte Kalla gjorde en prestation när hon vann Tour de Ski för drygt ett år sen, men att Jonas Jacobsson inte fick en högre placering än fyra är helt sjukt. Men å andra sidan var det många bra med som nominerade, men jag blev lite besviken.

Jaja, slutsummerat för ikväll. Kan ju dock säga att Gustafsson & Gustafsson ("gamlingen" Robert och arvtagaren Björn) gjorde succé (som vanligt). De är helt otroliga och en svensk idrottsgala utan Gustafsson d.ä. finns ju bara inte. Nu ska jag fortsätta se lite Samantha, who? innan det är dags för sängen. Men grattis alla pristagare ikväll och den bästa pristagaren var nog ändå Christoffer Lindhe som fick Sportspegelns pris. Vet ni inte vem han är, kan ni läsa här. Otrolig människa!

Men som sagt nu ska sportnörden återgå till sin andra passion, nämligen serier. Vad vore livet utan sport och serier? Inte mycket om ni frågar mig. Absolut ingenting!

1 kommentar:

J sa...

Hmm du har också sett galan också.. Skoj :) Hihi, JObbar du nått i veckan? PUSS