onsdag, april 22, 2009

my foot is not my friend.

Okej, det här känns inte bra. Inte bara det att klockan är tidigt (vaknade för en och en halv timme sen) utan främst det att jag inte kan gå på min fot. Jag kan inte gå utan att halta och jag kan knappt röra på foten. Det låter väl inte så allvarligt? Suck.

Vaknade när Mickes klockan ringde (han skulle inte upp han hade bara glömt slå av den.. Suck, suck, suck!) och kunde sedan inte somna om. För när jag vaknade till och började röra på mig och då också foten kände jag hur olidlig smärtan är. Efter några försök att hitta en ställning som inte gjorde ont, gav jag upp. Lika bra att kliva upp, ingen idé att ligga i sängen och inte kunna sova.

Så nu sitter jag här med en lindad fot, i vardagsrummet och har insett att jag måste hoppa in i köket för att göra frukost. Sen ska jag bara ligga/sitta i soffan med foten i ett högt läge och inte röra mig så mycket resten av dagen (någon av tjejerna som kör in till stan ikväll? Behöver nämligen skjuts skulle jag tro...). Det här var verkligen inte vad jag behövde. Men jag hoppas fortfarande att det inte är mer allvarligt än det låter för jag vill verkligen inte missa helgens cup. Men nu ska jag hoppa iväg. Vilken skitdag!

Inga kommentarer: