tisdag, juni 30, 2009

it was time to do it.


Så här har det sett ut i flera dagar, kanske även veckor, jag är lite osäker på när detta började och trots att vi bor tre stycken här, är det ingen som har tagit tjuren vid hornen och gjort något åt eländet. Sen kanske det underbara vädret har spelat en liten roll för vem vill egentligen ställa sig och diska ett monsterdiskberg när det är trettio grader varmt?

Men jag har sagt de senaste dagarna att så fort det blir lite svalare ska jag ta itu med det, i alla fall börja litegrann. Idag kanske det inte är så mycket svalare, men det är lite mer moln och sen har det gått så länge att jag börjar bli spyless på att komma in i köket. Det är inte kul att laga mat när det ser ut så där. Så efter frukosten tog jag på mig diskhandskarna och tog diskborsten på en svängom. Trots det monstruösa berget tog det "bara" 45 minuter. Inte illa. Sen ska jag väl erkänna att allt inte är diskat, lämnade några pannor och besticken till älskade (Chrille har väldigt lägligt åkt hem till Arvidsjaur några dagar, om det var taktiskt tänkt av honom vet jag inte, men jag tycker det verkar lite så).

Visst kan jag slappa välförtjänt nu?

Däremot vet jag inte vad jag ska hitta på nu. Jobbet börjar ju inte förrän fem och idag är det VLT som står på schemat så att det gör ingenting om det blir någon minut efter fem. Mamma ringde och väckte mig i morse (kvart i elva, snacka om att jag börjar sova länge nu) och sa att hon var på väg till stugan över dagen och undrade om jag ville komma och sola med henne. Men orkar jag köra dit och ligga där när det inte är strålande sol? Visserligen är det stackmoln, så egentligen borde jag ju. Sen att träsket ligger inte alltför långt från gården lockar lite mer. Men som sagt, ids jag?

Inga kommentarer: