måndag, juni 29, 2009

white ass.

Idag har jag legat på mage på balkongen och lyssnat på tennisen. Robin Söderling mötte återigen fantastiske Roger Federer. Det var spel om kvartsfinal i Wimbledon. Tyvärr gick det inte så bra för svensken som fick se sig slagen med 3-0 i set. Men jag måste ändå säga att han spelade mycket bättre nu än i Franska Öppna för några veckor sedan, så snart tar han nog en seger av den schweiziska giganten.

Har precis kommit tillbaka till jobbet efter att ha varit uppe på Grisberget och hejat på tjejerna. Vi hade löpträning idag och ska göra det sex gånger under våra två veckors spelledighet. Men tyvärr är ju min fot som den här, så det blev ingen löpning för min del. Men jag hoppas det ska bli bättre så att jag kan hålla igång lite innan träningen sätter igång igen. Men med min fot vet man aldrig.

Jaja, som sagt är jag på jobbet och det går finfint. Magen skriker lite efter mat, men jag tänkte vänta en stund till innan jag ger den vad den vill. Måste ju visa vem det är som bestämmer. Det är dock lugnt på sidfronten, så egentligen borde jag vara smart och göra bort ätandet medan jag har tid, men jag ska försöka hålla ut en stund till.

Inga kommentarer: