måndag, mars 16, 2009

one hundred and two minutes.

Hade tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll, men hockeymatchen mellan Skellefteå och Linköping gick till förlängning och det blev två perioder och två minuter extra att sitta som på nålar. Men kämpargänget från Skellefteå tog till slut hem segern och slog därmed ut Linköping. En stor skräll, inget snack om saken, men vilken kämparglöd och vilja västerbottningarna visade. Jag är sjukt imponerad. Speciellt imponerad är jag av målvakten Niklas Dahlberg, han ska fan ha en staty på torget i centrum. Hör ni det i kommunstyrelsen i Skeå?

Nu kan man ju kanske tänka sig att när matchen är slut så ska jag gå och lägga mig. Men inte riktigt än, vill se eftersnacket och intervjuerna och njuta av SAIK's fina vinst och självklart måste jag ju se några avsnitt av Time Out också. Men inte lika många som igår för då somnade vi inte förrän kring halv fem imorse och det kommer inte fungera idag. Nej, nej. Imorrn väntar grovstädning av min gamla lägenhet för nu är det dags att bli av med extraboendet för gott. Har inte bott där sen i november och nu är det mars. Känns som att det kan vara dags att bli av med den. Men nu är det eftersnack.

1 kommentar:

Anonym sa...

Liiiite små seg på att svara, men har inte suttit vid datan :P Tack för att du tycker jag passar i lugg, är grymt sugen på att klippa mig alltså :P Allt är då bra me mej, själv då? och hade du skoj i lördags ? Kram!