måndag, mars 30, 2009

something different.

Den här dagen har inte innehållit så mycket än så länge. Vaknade tidigt och kunde inte somna om. Men efter frukosten och någon timme i fåtöljen la jag mig och sov en timme till. Skönt. Men jag är fortfarande trött och jag känner att jag vill sova mer, speciellt med tanke på att kvällen kommer bli lång och tröttsam.

Det är nämligen så att jag ska åka till Luleå och provjobba på Kurirens taltidning, de behöver folk och ville att jag skulle prova. Jag tackar inte nej till lite extrajobb, men om det blir någon fortsättning återstår att se för arbetstiderna kommer vara som de är här i Piteå (17-01) men det jobbiga är att jag måste pendla till Luleå. Därför kommer jag komma hem sent som tusan och jag tycker inte om att köra när det är mörkt för mina ögon är lite knäppa när det är mörkt och möter andra bilar. Å andra sidan kanske det inte är så många andra bilar ute och kör mitt i natten en måndag?

Har i alla tänkt åka dit idag för att se hur de gör och träffa dem. Man vet ju aldrig, men visst jag vill ju mycket mycket hellre jobba i Piteå, men det återstår att se som sagt. Så eftersom det kommer bli en lång natt känns det som att sova är något jag borde göra. Men jag brukar bli lite tröttare av att sova på dagen och jag har ju redan sovit en extra timme, så kanske borde jag göra något annat istället. Till exempel laga till någon mat att ha med mig?!

1 kommentar:

Sandra L sa...

Lycka till ikväll då Anna:) Drick mycket kaffe så du orkar köra den långa vägen hem inatt!! kram