söndag, februari 22, 2009

girlpower.

Jaha ja, då var skidskytte-vm över för i år. På herrsidan var det väl kanske inget höjdar-vm. Det riktigt bra är väl Ekholms femte plats i distansloppet, men sen har det inte sett så bra ut. Tyvärr har sjukdom ställt till det, annars hade det nog sett lite bättre ut och dagens stafett var inte alls bra. Inte på något sätt. Eller ja, det ska väl vara CJ's sista sträcka, han åkte bra och sköt skapligt och Sverige slutade på en nionde plats, så en topp tio är väl inte så dåligt med tanke på hur de två första sträckorna blev.

Ser vi däremot på damsidan blir det lite roligare. Helena Jonsson tog idag ett brons i masstarten och det var hon väldigt överraskad själv över, för hon var mycket, mycket sliten inför starten. Men helt fantastisk idrottstjej denna Helena. Ett guld, ett silver och ett brons kommer hem till Sverige. Absolut godkänt, men det hade ju inte varit helt fel med någon medalj till.

Klev faktiskt upp klockan nio imorse för att se masstarten trots utgång igår. Men eftersom älskade hade druckit väldans mycket åkte vi hem redan kring halv ett, det var skönt men jag var trött imorse. Men är man sportnörd så är man. Jag känner att jag kan antingen sova lite nu på dagen eller så somnar jag tidigt ikväll. Ingen fara på taket. Gårdagen var annars mycket trevlig. Schlagern däremot var det inte. Tråkiga låtar och inte alls någon höjdartävling, men den låten som jag tyckte var bäst gick till andra chansen och det var ju roligt.

Men nu ska jag nog lägga mig och se lite avsnitt. Har två avsnitt av Cityakuten att se och ett nytt Grey's. Så jag har lite att göra. Sen börjar jag bli lite hungrig (trots att jag har ätit dubbelfrukost) så vi får väl se om det blir någon bakispizza för Lundberg/Stenberg idag eller om vi lagar till något smaskens här hemma. Men det dröjer nog en stund innan det är dags för mat, så jag hinner se lite doktorer arbeta först.

Inga kommentarer: