söndag, februari 15, 2009

the superbark.

Åh, så skönt nu är kylskåpet fyllt igen och magen är fylld med pizza. Underbart. Söndagen är räddad. Ja, egentligen hela veckan. Haha. Gårdagen var mycket, mycket trevlig och jag är så stolt över min frisyr, jag lyckades göra allting själv och för en gångs skull såg det inte åt helvete ut. Bra. Tyvärr har jag ingen bild att visa, men jag lovar den var awesome! Däremot vaknade jag kring halv åtta med en åder kring fotknölen som hade svällt upp och jag trodde allvarligt att den skulle spricka. Att gå på foten var lönlöst. Men en alvedon, lite vatten och några timmar mer sömn gjorde tydligen susen. Nu syns ingenting. Förutom ett blåmärke (ser nästan ut som ett sugmärke) på hakan. Någon som tar på sig det?

Efter storhandlingen och pizzaköpet blev det film. Disneys nya Bolt. Har ni inte sett den, gör det. Helt sjukt rolig film och jag har nu en ny favorit bland Disneydjuren (först var det Nemo (Hitta Nemo), sen kom Koda (Björnbröder) och sedan Mummel (Happy Feet)), en hund som Bolt vill jag ha. Typ nu. Men eftersom han är tecknad blir det nog svårt. Äh, varför började jag svamla för? Jaja, ska ladda hem lite Grey's och slappa, precis som alla andra söndagar.

2 kommentarer:

J sa...

Hmm, på hakan? Vem är skyyyldig? :P Haha ;)
Ohh så bra, jag vill se Bolt! :) Finns många bra disney filmer verkligen :) Hoppas ni myser idag.. PUSS

Anonym sa...

Kan vara världens roligaste film men jag skulle vilja hävda att det är måsarna i Finding Nemo, älgarna i Brother Bear och hamstern i Bolt. Jag höll verkligen på att dö av den senaste ("all my training has prepared me for this")