torsdag, maj 07, 2009

craving for a lump.

Fan, jag fick ett väldigt plötsligt begär efter palt. Låg i soffan och helt plötsligt började jag tänka på hur jag satt och skar bitar och åt dem med smör till. Suck. Det är lite jobbigt eftersom jag vet att jag inte kommer få palt idag, inte imorrn och inte på lördag heller. Kanske söndag? Måste fråga mina underbara svärföräldrar om de ids ställa sig och koka palt till mig. Eller ja, inte bara till mig så klart. Vågar inte riktigt ge mig på kokningen själv. Åh, vad jobbigt. Jag kan fan inte tänka på någonting annat och det är extra jobbigt eftersom jag måste äta middag snart och jag vet att jag måste äta någonting annat. Damn!

2 kommentarer:

e|in sa...

När börjar du jobbet för sommaren? För visst blir det darub i sommar? På fredag vet du ju vad jag ska göra om du läst bloggen ;P å sen lördag ska jag nog inte göra så mycket, eller jag ska till moster under dagen sen på kvällen blir det nog bara en lugn filmkväll med gubben ;) Vad ska du hitta på? Kramen!

fridons sa...

Hello. Det finns paltmjöl att köpa i affären. Tillsätt bara vatten, knåda o koka en timme. Tydligen helt ok enligt dom som smakat, om man inte ids göra från grunden =)