torsdag, maj 07, 2009

sleeping together.

Min sambo är ju som ni vet ganska hockeyintresserad och inatt när jag kom hem från jobbet (halv två var klockan och det var alldeles för sent) låg han i soffan och såg Washington-Pittsburgh på tv. Detta händer ganska ofta och speciellt nu när det är slutspel. Men detta brukar oftast sluta på samma sätt varje gång, han somnar på soffan och jag får sova själv i sängen.

Detta är inte kul. Inte för att jag inte tycker om att vakna ensam eller måste ha hans värme för att sova. Jag måste ha honom bredvid mig i sängen på grund av min rygg. Låter det konstigt? Inte alls. När han sover på sin sida tynger han ner madrassen så att min sida blir lite hårdare och då slipper jag vakna varje morgon med strålande smärta i ryggslutet. Så enkelt är det.

Imorse gjorde smärtan att jag bara har fått sex timmars sömn. Men jag vet samtidigt av erfarenhet att smärtan brukar försvinna efter att jag varit vaken en stund och idag är det ju torsdag så snart ska jag kliva upp och äta en gröttallrik och någon god smörgås för att sedan fara och spela innebandy. Men jag ska försöka ta det lugnt så att foten inte blir värre för nu är det bara två dagar kvar till premiären. Oh så spännande!

Inga kommentarer: