söndag, maj 10, 2009

same, same but different.

Vilken skillnad det är från tidning till tidning. Ikväll var det ÖP som stod på schemat och nu tio minuter innan spöktimmen är kommen är tidningen färdig för att skickas iväg (men som vanligt måste jag ju vänta till efter midnatt). Redan när klockan var halv nio hade jag inläst en timme och elva minuter. Så jag har haft en ganska slow kväll. Men det är så konstigt att veta att jag för en dryg vecka sen inte ens var i närheten av att vara färdig när jag hade ansvaret för FK. Konstigt.

Annars har dagen varit lugn och skön. Hann med femton minuters solning på balkongen innan molnen förstörde allting. Sedan var jag med älskade och Funky på fotboll. Piteås herrar spelade mot Ersboda (2-2). Medan vi sitter på läktaren drar ett ordentligt åskväder in över oss och jag som är lite smårädd för åskan blev lite ängslig. Men det drog förbi ganska snabbt. Skönt.

Nu ska jag läsa lite på Aftonbladet medan jag väntar på att klockan ska slå midnatt så att jag kan skicka iväg tidningen och sedan ringa efter hämtning. När jag sen kommer hem ska jag äta två rostade mackor för jag börjar känna av lite hunger. Sedan ska jag krypa ner under täcket och förhoppningsvis vakna upp till strålande sol. Det såg dock inte ut så när jag såg vädret tidigare ikväll, men kanske kan mirakel hända?!

Inga kommentarer: