lördag, maj 30, 2009

three points.

Det blev vinst idag. Hurra! Lagmässigt var det en bra match i 45 minuter, sen i andra halvlek tappade vi som vanligt lite positioner och annat. Det var ingen bra halvlek, men vi lyckades i alla fall inte tappa vinsten, det är bra. Personligt gick det väl lite sämre. Jag fick sitta hela första och började spela i andra, men jag kom aldrig in i matchen, tror det beror lite på värmen. Det är verkligen inte kul att spela match när det är 25-30 grader varmt. Sen knäade en tjej mig i knät så jag var tvungen att bryta. Det var inte så kul. Men som sagt en vinst är alltid en vinst.

Nu ska jag snart äta och sedan duscha. Sen är kvällen fortfarande oviss, men det löser sig nog. Alkoholen är i alla fall på kylning ifall det blir något av den varan, annars har jag en chipspåse som jag kan sällskapa med om det blir så. Men först är det mat och dusch som gäller. Skönt.

Måste skriva några ord om vädret. Ur en icke fotbollssyn. Det är helt fantastiskt väder, blå himmel och i solen är dryga trettio grader. Just nu i alla fall, det har säkert varit varmare tidigare. Men man blir så glad av detta väder och jag hoppas det håller i sig i några dagar till så att jag kan pressa lite och ordna upp färgen på ryggen. Jaja, pizzan är snart klar (är väldigt lat idag) så jag ska äta för magen är på väg att göra uppror. Gaaah!

Inga kommentarer: