måndag, februari 09, 2009

this awful white shit.

Jag hatar snön just nu. Jag är så förbannat less på att behöva plumsa runt och sopa av bilen varenda gång jag ska någonstans. Gaaah! Men nu ska jag inte någonstans på ett tag, tror jag. Jag ska alldeles strax lägga mig ner och fortsätta se Grey's Anatomy, det jag har gjort hela dagen. Förutom då när jag var tvungen att plumsa och sopa.

Idag har inte varit någon bra dag. Har inte gjort någonting av det jag hade tänkt göra. Men veckan har ju sju dagar, så någonting måste jag ju ha att göra en annan dag. Jaja, snart är avsnittet hemma, men först av allt ska jag ta en alvedon, för mitt huvud spränger så till den milda grad. Jag skyller på snön. Den är orsaken till mycket.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Du, då kan ju jag berätta om min underbara upplevelse av snön i helgen...
vi for till Jokkmokk tors efter jag slutat jobba, kom hem sön em. Tror du vi hade en rolig infart att komma hem till?? Det var bara att klä på sig och börja skotta för att komma in med bilen på gården! vi höll på i över två timmar att skotta! Typ halva infarten var det snö upp över knäna... snacka om att snön inte var så underbar då... *suck*

Julia sa...

Inte gnälla på snön när det är en göteborgska som läser. Här har det kommit ungefär 2 mm snö inatt och jag är yr av lycka. Äntligen något annat än regn, dimma och blåst! Det gråa håller på att äta upp mig.